«

»

maj 20

Acne kläder shoppingtips

Acne kläder samlingen är uppdelad i huvudlinjen insamling och popklassiker samlingen. Pop klassiker kollektionen har endast varit tillgänglig för ett par säsonger, men är en diffusion linje från hela stambanan samlingen. De mönster är enkla och tyger och mer grundläggande i pop klassiker insamling, innebär detta också priserna är något lägre.

Acne Kläder
Priserna på Acne Jeans hade gradvis krypa upp sedan de först lanserades, hade priset för en grundläggande rå denim jeans ökat från 95 £ 2005 till ca £ 130. Detta var Acne inträde nivå Jean, som måste ha begränsat deras tillväxt.

Men med införandet av Pop klassiker de kunde få fram ett urval av något bättre priser denim utan att ta bort något från huvudlinjen modekollektion. Pop klassiker har visat sig vara stor framgång tillåter Acne att erbjuda ett bredare utbud av tillbehör, kläder och skor som tilltalar en något annorlunda publik.

Acne har en av de bästa denim val med ett stort utbud av tvättar och passar. Den tvättade varierar från slätten, otvättade rå jeans till kraftigt nödställda denim. De erbjuder en tvättad som är mer lämpad för formella slitage, att bäras med en skjorta och skor. Inte bara detta erbjuder de också mer avslappnade tvättar som ska bäras med fritidsskor eller utbildare.

De passar för Acne Jeans varierar enormt, du kan köpa super skinny slim fit jeans för mode barn, eller så kan du köpa den avslappnade jeans som en baggier på låret och ner i benet. Det finns anfall som drivs av trender såsom morot fit jean, som är populär just nu.

Acne har också tagit fram en barn akne klädkollektion som kopierar en del av de vuxna mönster och replikerar dem för barn,

Acne kläder lagras i några av Storbritanniens stora butiker, kan du handla både Pop klassiker insamling och den normala akne klädkollektion nätet. Den översta London småaffärer och mode Led Varuhus både lager varumärket och det är även tillgänglig utanför London i många av de större städerna.

Save

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>