«

»

jun 25

Köpa en bröllopsklänningar på nätet – topp tio tips

Okej så du har träffat Mr Right, han dök frågan och du har planerat när den stora dagen kommer att bli! Bortsett från den naturliga spänningen i ser fram emot din bröllopsdag finns alltid tanken på den enorma mängd som du behöver för att planera för.

Bröllopsklänningar

Bildkäll:MissyDress

Organisera kyrka, plats mottagning, en gästlista, fotograf, blommor, en limousine, catering, tält hyra, bordsplaner, tal, tårta och så på listan går med din dröm brudklänning förmodligen förekommer rätt högst upp i listan!

Bröllopsdagen och din brudklänning är möjligen något du drömt om sedan du var liten och så nu trycket är på att hitta den perfekta prisvärd brudklänning. Bortsett från att uppfylla din egen önskan om en vacker prisvärd brudklänning du kommer också att tänka på vad din man att vara kommer att tänka, din mamma (du måste tillfredsställa henne), pappa, resten av din familj och vänner.

Budget kan vara det första övervägandet, om du funderar på något exklusivt och designer sedan vara beredd att spendera (eller kanske förbereda mamma och pappa att spendera) 1000 £ uppåt!

Det är nu, naturligtvis, många nätbutiker som erbjuder ett brett urval av kvalitativa och prisvärda bröllopsklänningar. Så att köpa en brudklänning på nätet är ett bra alternativ att överväga.

Det finns alltid att njuta av att gå till din lokala bröllop och brud butik och försöker på en mängd olika klänningar. Å andra sidan, om att köpa en klänning på nätet innebär att du kan få en vacker och ändå prisvärd klänning, vad du sparar kan spenderas på din smekmånad! Spendera en förmögenhet på en brudklänning är inte nödvändigtvis en garanti för en vacker en och lika, att köpa en klänning på nätet till ett överkomligt pris betyder inte att du kommer att få dålig kvalitet.

Så du funderar på att köpa en brudklänning Online? Våra tio bästa tips är:

1.Does alltid tydligt ange sin plats (det är klokt att köpa från ett brittiskt företag som kommer att omfattas av stränga konsument handelslagar)?
2.Do de svarar snabbt på dina frågor? Om de inte svarar snabbt då vara oroliga.
3.Can de erbjuder materialprover?
4.Do de erbjuder ett brett utbud av material och färger?
5.Can de skräddarsy en prisvärd brudklänning din storlek? Även do vara ärlig med dina mått och få dem göras noggrant av någon annan.
6.Vilken leverans tidsramar inte erbjuder de?
7.Do de har några vittnesmål som ger dig trygghet?
8.Do de har säker online betalningsmedel?
9.Do de erbjuder en återbetalningsgaranti?
10.Och dubbelkolla det finns inte en ny strumpa avgift om du vill skicka bröllopsklänningen tillbaka!

När du har kontrollerat alla dessa rutor ska du förhoppningsvis har en angenäm upplevelse att köpa en brudklänning på nätet och ska spara pengar på samma gång. Viktigt är dock inte lämna det för sent att beställa när du köper din brudklänning på nätet eftersom om klänningen görs för dig (som alla goda nätbutiker kommer att göra) kan det ta upp till sex veckor som skall levereras.

Vi rekommenderar inte att du lämnar köpa en brudklänning på nätet för sent eller du kan sluta med ett mycket begränsat urval eller en oroande tid undrar om din klänning kommer att anlända i tid för den stora dagen!

Save

Save

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>