»

apr 10

Välja en bikini som passar din kroppstyp

För många kvinnor, är den bikini en väsentlig del av deras badkläder garderob. Bikinis finns i många olika stilar, men du ska veta att inte varje stil går med varje kroppstyp. Här är några tips på hur man väljer en bikini som passar din kroppsform.

Bikini1. Små Byst

Om du har en liten byst, kan du ganska mycket välja någon typ av bikini som du vill. För att göra din byst ser fylligare, bör du prova en vadderad bikini eller en under-wire bikini. Ett annat knep för en fylligare söker byst genom att bära en ruggig bandeau topp. De volanger kommer dölja din byst linje och skapa en illusion av kurvor. Triangel bikini toppar med djärva utskrifter är bäst för mindre byst. Dessa kommer att göra din kropp ser kurvigare.

2. Full Byst

Om du har en fylligare byst, bör du ha en under-wire bikini för extra stöd. Du bör också välja en bikini som ger dig bra täckning. Undvik torftiga triangel eller bandeau toppar, eftersom de endast kommer att göra din byst ser större. Grimma toppar kan vara ett bra val, eftersom de ger god täckning och stöd.

3. Pot Belly

Bara för att du har en slapp mage betyder inte att du måste gå runt stranden klädd i en tråkig svart en baddräkt. Du kan prova att bära en mörk tankini att täcka magen och gör att du ser smalare ut. Tankinis med diagonala utskrifter kan också dölja din mage. Om du vill visa mindre av din mage, bär bikini shorts istället för bikini trosor.

4. Päron Formade Kroppen

Täck ditt underdel med bikini shorts eller en simtur kjol. Bära mörka färger för en bantning effekt. Undvik bikini trosor eftersom de endast kommer att avslöja delar som du behöver för att täcka. Bikini toppar med djärva mönster eller en ljusare nyans kan dra uppmärksamheten bort från dina höfter och låren.

5. Pencil Formad Stomme

För en mindre kurvig kropp, prova att bära en bikini topp med massor av detaljer som volanger eller utskrifter att framhäva din figur. Under-tråd eller vadderad bikini bidrar till att skapa klyvning. Bära en bikini botten med volanger eller rosetter på sidorna för att skapa en illusion av kurvigare höfter.

6. Korta Ben

Bikini shorts eller kjol kommer bara att göra dina ben ser kortare. En hög skuren bikini botten kommer att göra dina ben ser längre. Som ett komplement till utseendet, bära en grimma topp. Halter tops bidra till att göra bålen ser längre och accentuera bysten och axlar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>