«

»

jul 28

Välja rätt mode örhängen för kvinnor

Oavsett om du föredrar diskret och elegant, punk couture, eller en bit av bling, kan den perfekta par örhängen vara precis rätt komplement till någon kvinna outfit. När det gäller att välja mode örhängen för kvinnor men många konsumenter misslyckas med att ta hänsyn till att vissa typer av örhängen ser bättre ut med vissa ansiktsformer. Här är en praktisk guide som kan hjälpa dig att avgöra vilka typer av örhänge set är mest sannolikt att göra din ansiktsform.

örhängen

Spetsa en längre eller hjärtformat ansikte

Om ditt ansikte tenderar att vara lång och smal, kommer du vill undvika tunna, långa dangly örhängen. Dessa typer av mode örhängen för kvinnor kommer bara att göra ditt ansikte verkar ännu längre och smalare. Välj istället örhänge set som har mer volym, speciellt i botten. Pärlhalsband med grannlåt eller dropp former är utmärkta val som kan vidga utseendet i ansiktet. Dessa typer av örhängen fungerar också bra för en hjärtformad ansikte, som tenderar att vara bredare upptill och smalnar till en mindre hakan.

Slim ett runt ansikte

För en rundare ansikte, långa örhängen med en snygg och mindre omfattande konstruktion bidrar till att smal utseende i ansiktet. Kvinnor som vill deemphasize ett runt ansikte bör undvika hoops eller andra typer av runda örhängen. Detta beror på att cirklar och fälgar tenderar att dra ögat horisontellt och kan göra ansiktet verkar ännu rundare. I motsats härtill längre örhängen tenderar att dra ögat i en vertikal linje som förlänger utseendet på ett runt ansikte så att det verkar smalare.

Deemphasize en bred eller fyrkantigt ansikte

Breda eller fyrkantiga ansikten kan kompletteras med örhänge set med subtila kurvor. Ovala örhängen, detaljerade hoops eller medellängd dangly örhängen med runda grannlåt är stilar som tenderar att komplettera dessa ansiktsformer. Kvinnor med dessa ansiktsform bör undvika alltför långa eller voluminösa örhängen. Örhängen som har en överlappande eller utvidgande look är särskilt smickrande för en bred ansiktsform.

Ovala Faces

Ovala ansikten välbalanserad, och bara om någon typ av örhänge kan bäras av kvinnor med denna ansiktsform, men droppformade och ovala örhänge set tenderar att komplettera en oval ansikte särskilt väl. Även om det finns oändliga möjligheter när det gäller stil örhängen slitna, är det viktigt att komma ihåg att balansera storleken på örhängen mot storleken på ansiktet. Granna, alltför stora örhängen kommer inte ser bra ut på en petite kvinna med ett litet ansikte. På samma sätt kan kvinnor med större ytor behöver större örhängen för att uppnå en balanserad look.

Lyckligtvis, oavsett om du är ett fan av ren metall, ädelstenar eller glitter och glam, kan du använda dessa riktlinjer för att välja den typ av örhänge set som passar din unika känsla för stil, men samtidigt dra uppmärksamhet till din mest attraktiva funktioner medan deemphasizing de minst attraktiva sådana. Med hjälp av dessa riktlinjer för att utvärdera mode örhängen för kvinnor kan hjälpa dig att sätta din bästa sida. Precis som du tar hand att välja kläder som smickrar din figur typ, bör du också ta hand välja örhängen som smickrar din ansikts typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>